Carnival Triumph na renovatie verder als Carnival Sunrise

Carnival Cruise Line heeft haar plannen bekendgemaakt voor een 200 miljoen dollar kostende renovatie van het cruiseschip Carnival Triumph in de lente van 2019. Om het belang van de grootscheepse makeover te benadrukken wordt het schip hernoemd. Het krijgt de nieuwe naam Carnival Sunrise en gaat onderdeel uitmaken van de Carnival Sunshine-klasse. De upgrade zal vanaf 1 maart plaatsvinden in het Spaanse Cadiz en twee maanden in beslag gaan nemen.

Tijdens het droogdok zullen de meest populaire Carnival voorzieningen qua eetgelegenheden, bars en entertainment worden toegevoegd. Daarnaast worden ook de hutten onder handen genomen.

De verbeteringen aan de Carnival Sunrise omvatten o.a. het herontwerp van twee Captain’s Suites naast de navigatiebrug. De suites hebben kamerhoge ramen en lange balkons. Alle hutten krijgen een upgrade met nieuwe ‘Caribische’ kleuren.

Tot de nieuwe eetgelegenheden aan boord behoren het Italiaanse Cucina del Capitano, de steakhouse Fahrenheit 555, het Japanse Bonsai Express, het exclusieve The Chef’s Table, de snoepwinkel Cherry on Top, Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse en het Lido Marketplace aan het zwembad.

Ook voor een drankje zijn er genoeg nieuwe opties op de Carnival Sunrise waaronder het JavaBlue Cafe (koffie), Redfrog Pub (rum en bier), Piano Bar 88, Limelight Lounge (onderdeel van de Punchliner Comedy Club) en de nieuwe Liquid Lounge, een multifunctioneel theater.

Voor ontspanning moet je zijn op de nieuwe entertainmentlocaties waaronder het SportSquare, een openlucht recreatiecomplex met o.a. een touwparcours, basketbalveld en midgetgolf, het waterpark WaterWorks met diverse glijbanen en waterelementen, het Serenity Adult Only Retreat en Cloud 9 Spa.

Na haar naamceremonie zal de Carnival Sunrise op 29 april 2019 terugkeren in de vaart met een serie van 5- tot 7-daagse cruises vanuit Norfolk. Vanaf 23 mei 2019 staat er een zomerseizoen geprogrammeerd vanuit New York met 4- tot 14-daagse reizen. In oktober 2019 wordt het schip dan gerepositioneerd naar Fort Lauderdale.

Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!