Costa’s ‘Brick of Happiness’ arriveert in Cartagena

Na een reis van meer dan 10 maanden over de gehele wereld is de ‘Brick of Happiness’ gearriveerd op haar eindbestemming Cartagena. Het betreft de eerste steen van een nieuwe school in de Colombiaanse stad als tastbare resultaat van een samenwerking tussen Costa Cruises en Shakira’s goede doel Fundación Pies Descalzos.

Door een donatie van 1,2 miljoen door de Italiaanse cruisemaatschappij krijgen 1.300 kinderen toegang tot kwalitatief goed onderwijs. De steen legde haar weg af op diverse cruiseschepen van Costa Cruises. Bemanningsleden en gasten gaven de steen door, waarbij een boodschap van geluk werd meegegeven naar het Zuid-Amerikaanse land.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.