Costa’s ‘Brick of Happiness’ arriveert in Cartagena

Na een reis van meer dan 10 maanden over de gehele wereld is de ‘Brick of Happiness’ gearriveerd op haar eindbestemming Cartagena. Het betreft de eerste steen van een nieuwe school in de Colombiaanse stad als tastbare resultaat van een samenwerking tussen Costa Cruises en Shakira’s goede doel Fundación Pies Descalzos.

Door een donatie van 1,2 miljoen door de Italiaanse cruisemaatschappij krijgen 1.300 kinderen toegang tot kwalitatief goed onderwijs. De steen legde haar weg af op diverse cruiseschepen van Costa Cruises. Bemanningsleden en gasten gaven de steen door, waarbij een boodschap van geluk werd meegegeven naar het Zuid-Amerikaanse land.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!