Open dag riviercruiseschip Allegro van Stip Reizen in Rotterdam

Wegens enorme belangstelling organiseert Stip Reizen in samenwerking met Calanda Riverline Cruises nogmaals Open Dagen in Rotterdam. Het MS Allegro vaart exclusief voor Stip Reizen en maakt cruises in Nederland, België en Duitsland. Aan boord vertellen de medewerkers tijdens
een rondleiding meer over alle mogelijkheden van een riviercruise of over de prachtige routes die aangeboden worden. Ter afsluiting wordt een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Details:

 • vrijdag 7 september 2018 van 13.00-17.00 uur
 • zaterdag 8 september 2018 van 10.00-17.00 uur
 • Ligplaats: Tropicana, Rotterdam 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Open dag riviercruiseschip Allegro van Stip Reizen in Rotterdam

 • 3 augustus 2018 om 09:18
  Permalink

  graag nieuwsbrief

 • 3 augustus 2018 om 09:38
  Permalink

  Ik zie dat het al gelukt is om u aan te melden, fijn!

  cruisegroet, Miriam

Reacties zijn gesloten.