Vaar met Seven Seas Mariner in 117 nachten naar 30 landen

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises heeft de 2021 World Cruise aangekondigd waarmee cruisepassagiers maar liefst 56 UNESCO werelderfgoed locaties over de hele wereld kunnen bezoeken. Voor degenen die bijna alle uithoeken van de wereld willen verkennen door middel van één reis, vaart het all-suite, all-balcony schip Seven Seas Mariner in 117 nachten van Miami naar Barcelona. Het schip (700 passagiers) brengt een bezoek aan zes continenten, 30 landen en 61 havens in Zuid-Amerika, Australië, Azië en de Middellandse Zee.

De cruise brengt gasten naar wereldberoemde steden zoals Sydney met het beroemde Opera House en Dubai met de iconische torenhoge wolkenkrabbers. Maar toch zijn het de minder bekende plekken die deze reis tot een echte once-in-a-lifetime ervaring maken.

Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises, zegt: “We hebben deze route zeer zorgvuldig ontworpen zodat we gasten echt naar unieke bestemmingen kunnen brengen. Van iconische bestemmingen tot verborgen pareltjes, alles komt aan bod in een cruise van deze duur. Passagiers gaan op een wereldcruise om veel bestemmingen en culturen in één reis te ervaren. Tijdens de 2021 World Cruise bezoeken onze passagiers maar liefst 56 UNESCO werelderfgoed locaties zoals Colombo, Sri Lanka, Jeruzalem en Israël. Na het opdoen van al deze nieuwe indrukken keren zij weer terug naar hun ruime en luxe suite en kan er genoten worden van excellente persoonlijke service aan boord. Bovendien blijft het schip 11 keer overnachten in enkele van ’s werelds beste bestemmingen, zodat reizigers zich compleet kunnen onderdompelen in de verschillende culturen.”

UNESCO werelderfgoed

Tijdens de reis kunnen gasten 56 UNESCO werelderfgoed locaties bezoeken, enkele hoogtepunten hiervan zijn:

  • Great Barrier Reef voor de kust van Cairns, Australië
  • Chhatrapati Shivaji Terminus in Mumbai, India
  • Oude stad van Acre buiten Jeruzalem (Haifa), Israël
  • Middeleeuwse stad van Rhodos in Rhodos, Griekenland
  • Palau de la Música Catalana en Hospital de Sant Pau in Barcelona, ​​Spanje
  • Archeologische vindplaats van Troje in Bozcaada, Turkije
  • Bahla Fort (Muscat), Oman

De cruise vertrekt op 5 januari 2021. Deze zeer exclusieve reis is beschikbaar vanaf €51.709. Daarbij inbegrepen zijn onder andere ongelimiteerde wifi, telefoontijd, excursies, hotelovernachting voorafgaand aan cruise inclusief gala-event, fooien, restaurants inclusief specialiteitenrestaurants, drankjes, medische voorzieningen aan boord, wasservice en een herinnering aan deze exclusieve cruise.

Zie de website van Regent Seven Seas Cruises voor meer informatie of ga naar een van onderstaande cruisespecialisten:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)