AIDAprima onverwacht naar werf in 2e week september

Archieffoto AIDAprima in Rotterdam

AIDA Cruises zal de AIDAprima in de week van 8 tot 15 september naar een werf sturen omdat er een controle op het aandrijvingssysteem moet worden uitgevoerd. Dit kan alleen in een werf.  AIDA Cruises heeft inmiddels al haar gasten geïnformeerd dat de reis van 7 september 2018 vanuit Barcelona en 8 september vanaf Palma de Mallorca geannuleerd is. 

AIDA Cruises vergoedt 100% van de reissom en biedt ter compensatie een tegoed van 50% van de cruiseprijs.

De AIDAprima vaart 8-daagse cruises vanaf Barcelona en Palma de Mallorca naar Ajaccio, Civitavecchia en Livorno. 

Cruises zijn boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​