AIDAprima onverwacht naar werf in 2e week september

AIDA Cruises zal de AIDAprima in de week van 8 tot 15 september naar een werf sturen omdat er een controle op het aandrijvingssysteem moet worden uitgevoerd. Dit kan alleen in een werf.  AIDA Cruises heeft inmiddels al haar gasten geïnformeerd dat de reis van 7 september 2018 vanuit Barcelona en 8 september vanaf Palma de Mallorca geannuleerd is.

AIDA Cruises vergoedt 100% van de reissom en biedt ter compensatie een tegoed van 50% van de cruiseprijs.

De AIDAprima vaart 8-daagse cruises vanaf Barcelona en Palma de Mallorca naar Ajaccio, Civitavecchia en Livorno.

Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.