Norwegian Breakaway, Norwegian Star en Norwegian Sun in het nieuw

De afgelopen maanden zijn maar liefst drie schepen van Norwegian Cruise Line het dok ingegaan voor verbeteringen. De Norwegian Breakaway, de Norwegian Sun en de Norwegian Star hebben een vernieuwd interieur gekregen en enkele nieuwe faciliteiten. De renovaties vallen onder het vernieuwingsprogramma van de rederij, de Norwegian Edge.

Norwegian Sun

De Norwegian Sun (2001) heeft vernieuwde hutten, met onder andere nieuw tapijt, kunstwerken en meubels, smart tv en USB poorten. Er is een nieuwe Mexicaanse eetgelegenheid, Los Lobos Cantina (in plaats van Las Ramblas Bar & Restaurant), een nieuwe Bliss Ultra Lounge (in plaats van Dazzles) en de Observation Lounge is voortaan de Spinnaker Lounge. Daarnaast zijn alle restaurants, de spa, theater en zwembaden aangepakt.

Norwegian Star

De Norwegian Star kreeg drie nieuwe faciliteiten: de Sky Bar (in plaats van de Bier Garten), Spice H2O en ook de Bliss Ultra Lounge. Spice H2O is het topdek voor volwassenen met een eigen zwembad, hot tubs en een bar. Bovendien hebben alle hutten een USB poort, nieuwe kunst, tapijt en meubels gekregen. Vernieuwingen zijn er bovendien in het Atrium Cafe en Bar, het buffetrestaurant Garden Cafe buffet, hoofdrestaurant en het casino.

Norwegian Breakaway

De Norwegian Breakaway is het jongste schip van de 3, uit 2013. Toch zijn hier ook nieuwe faciliteiten, zoals de Amerikaanse rock ‘n’ roll bar & lounge Syd Norman’s Pour House. Deze is in de plaats gekomen van de Fat Cats Jazz & Blues Club. Daarnaast zijn er nieuwe meubels voor de Bliss Ultra Lounge en hebben alle hutten nieuw tapijt gekregen. De winkels zijn in het nieuw gestoken en is er nieuw tapijt voor talloze openbare plekken.

Cruises op bijvoorbeeld de Norwegian Breakaway zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)