Technologisch hoogstaand entertainment aan boord van Celebrity Edge

Celebrity Cruises heeft maandag haar entertainment-aanbod aan boord van haar nieuwe cruiseschip Celebrity Edge bekendgemaakt. Gasten kunnen gaan genieten van zowel het meest technologisch geavanceerde hoofdtheater van de rederij, de meeste productieshows van elk schip in de geschiedenis van het cruisemerk, de grootste cast van topartiesten op een premium cruiseschip als meer uitgaansgelegenheden dan ooit tevoren.

Het theater ‘The Theatre’ op de Celebrity Edge moet de grens gaan vervagen tussen publiek en de optredens. Met vier podiums en drie gigantische bewegende projectschermen biedt het steeds een veranderende omgeving voor de producties die worden opgevoerd. Het hoofdpodium loopt tot in het publiek, waardoor je volledig wordt omgeven door het voorgeschotelde entertainment.

Een draaiplatform kan enkele meters boven het podium uitstijgen waardoor uitvoeringen letterlijk naar grote hoogte kunnen worden gebracht. Twee roterende wenteltrappen, 10 gesynchroniseerde panoramische projectieschermen, 16 ultramoderne laserprojectoren en voorzieningen voor luchtacrobatiek zorgen ervoor dat technisch gezien alles mogelijk is.

In The Theatre worden vijf volledig nieuwe productieshows opgevoerd waaronder de op Shakespeare geïnspireerde A Hot Summer Night’s Dream waar luchtig theater en acrobatiek tot hun recht komen; The Jewelry Box met overweldigende technische hoogstandjes; Caleidoscoop, een energieke muziek- en dansuitvoering die gebruik maakt van de nieuwste technologie; en twee shows Get Up, een dynamisch popconcert en The Purpose, een opbeurende productie bedoeld om het innerlijke zelf te vieren.

The Club op de Celebrity Edge neemt gedurende de dag diverse gedaantes aan. Overdag biedt het diverse ervaringen aan zoals de Funovation Laser Maze Challenge en de Drone Hunting laser-hindernisbaan. ‘s Avonds transformeert het tot Undercover at The Club dat een moderne draai geeft aan het tijdperk van de drooglegging met toepasselijke ambachtelijke cocktails en een luchtsaxofonist. Met een futuristische bodyscanner kunnen gasten in de avond zichzelf transformeren. Verder is Celebrity’s Hypno Cam Experience s’ werelds eerste dansfeest op zee met een high-tech camera die wordt doorgegeven om foto’s te maken die onmiddellijk worden vertoond op een gigantisch LED-scherm.

Op de Celebrity Edge wordt ook haar kinderprogramma Camp at Sea naar een hoger niveau gebracht met meer dan 500 verschillende activiteiten, waaronder Celebrity’s eerste coderingservaring voor kinderen en twee volledig gescheiden moderne ruimtes, e e n bestemd voor kinderen en e e n bestemd voor tieners.

Over het gehele schip zal er entertainment worden aangeboden. In de Rooftop Garden kunnen gasten genieten van de Rooftop Concert Series en de Garden Cinema Series, een doorontwikkeling van het Taste of Film concept van het merk, een filmervaring met live-muziek onder de sterrenhemel. Ook Eden zal gedurende de dag in het teken staan van vermaak. Overdag is er plek voor medidatie (Meditation at Eden), uitvoeringen van sitarspelers en luchtacrobaten. Als de avond valt begint ‘Eve at Eden’, een theatrale reis die alle zintuigen zullen prikkelen, een mix van culinaire ontdekking, uitvoerende kunst en het nachtleven.

Wil jij dit bijzondere entertainment op de Celebrity Edge als eerste ervaren? Vraag dan een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!