Carnival Horizon annuleert Amber Cove bezoek door technisch probleem

De kapitein van de Carnival Horizon moest gisteren noodgedwongen een bezoek annuleren aan Amber Cove, Dominicaanse Republiek. Vanwege een technisch probleem kon het schip niet meer goed manoeuvreren bij het aanmeren. Reden voor kapitein Gigliotti om deze laatste haven van de cruise te annuleren en gelijk naar de ontschepingshaven New York terug te keren.

Het technisch probleem zorgt ook voor het langzamer varen van het schip. Een technicus zou later aan boord komen om het probleem te gaan verhelpen. Op het schip merken gasten niets van de technische problemen en kan de service gegarandeerd worden. De gloednieuwe Carnival Horizon is dit jaar in de vaart gekomen.  Cruisereiziger Marco bracht in april een bezoek aan het schip in Barcelona.

Gasten ontvangen een $50 boordtegoed om te besteden aan boord. Al geboekte excursies op Amber Cove worden terugbetaald. 

De cruise was vertrokken op 8 augustus vanuit New York en ging daarna naar Grand Turk, San Juan (Puerto Rico) en dus Amber Cove. Op donderdag 16 augustus komt de Carnival Horizon volgens planning weer aan in New York. 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!