Star Princess vervangt Pacific Jewel bij P&O Cruises Australia

Star Princess

P&O Cruises Australia heeft bekendgemaakt dat volgend jaar twee cruiseschepen haar vloot gaat verlaten. Het gaat om de Pacific Jewel en de Pacific Eden (voorheen de Statendam van Holland America Line). Ze verlaten het Australische cruisemerk van Carnival respectievelijk in maart en april 2019.

De Pacific Eden gaat over naar Cruise & Maritime Voyages. Het is nog niet bekend aan welke rederij de Pacific Jewel is verkocht. Het vertrek wordt opgevangen door de komst van de grotere Star Princess (eind 2021) en de Golden Princess (oktober 2020). Beide aanwinsten krijgen een uitgebreide make-over en een nieuwe naam voordat ze ‘Down Under’ gaan varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.