Cruise Travel organiseert in november weer eigen cruisebeurs

Cruise Travel organiseert ook in 2018 weer een eigen cruisebeurs. Het cruisereisbureau wil via deze beurs zoveel mogelijk potentiële cruisereizigers vertellen hoe leuk cruisen is en wat een cruisevakantie precies inhoudt. Cruisespecialisten en de verschillende rederijen laten u kennismaken met cruisen en leggen de verschillen uit tussen de schepen en soorten reizen. Daarnaast is het mogelijk om presentaties bij te wonen over reisbestemmingen, rederijen en cruisen met kinderen. Ook zijn er frequente ‘cruisers’ aanwezig die u alles vertellen over hun reiservaringen. Tot slot kunt u profiteren van exclusieve beursaanbiedingen als u tijdens de beurs een reis boekt.

De Cruise Travel Beurs vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 tussen 10:00-17:00 uur in het Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. De toegang is gratis, mits u zich vooraf inschrijft op de website Cruisedagen.nl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Cruise Travel organiseert in november weer eigen cruisebeurs

  • 27 augustus 2018 om 11:44
    Permalink

    Goedemorgen, wij zouden het leuk vinden om de cruisebeurs te bezoeken. Het liefst op zondag 4 november 2018.
    in afwachting van uw antwoord
    Silvia en Peter berlijn.

Reacties zijn gesloten.