Bezoek de Costa Magica met Cruise Travel op 6 september 2018

Dit jaar biedt Cruise Travel weer de mogelijkheid om een kijkje te nemen aan boord van een cruiseschip. Op donderdag 6 september 2018 heb je de gelegenheid om aan boord te gaan van cruiseschip Costa Magica. Dit is een van de grootste en meest complete schepen van de Italiaanse rederij Costa Cruises, de voorzieningen aan boord zijn dan ook zeer uitgebreid. 

Tijdens deze dag krijg je een rondleiding over het schip, waarbij je alle openbare ruimtes kunt bezichtigen zoals de restaurants, de kidsclub, het zwembad, het theater en meer. Geniet na de rondleiding van een heerlijke lunch aan boord!

Wilt je dit unieke scheepsbezoek niet missen? Reserveer dan hier vóór maandag 27 augustus 2018!

Let op: De minimum leeftijd voor deelname aan het scheepsbezoek is 21 jaar. De kosten van het scheepsbezoek bedragen €34,95 p.p. Beperkte beschikbaarheid.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.