Zeetours organiseert Cruise Event in Rotterdam op 29 september 2018

Ook dit jaar organiseert Zeetours weer het Zeetours Cruise Event, dit keer op zaterdag 29 september, wederom in het Hulstkamp Gebouw te Rotterdam.

Cruisen is de meest veelzijdige én de meest relaxte manier van vakantie vieren. Relax bij het zwembad, geniet van uitstekende restaurants of ervaar het topentertainment aan boord. Overdag ontdekt u natuurlijk de mooiste bestemmingen die u al varend bezoekt. Weet u al waar uw volgende cruisevakantie naar toe gaat of wilt u ontdekken of cruisen iets voor u is? Kom dan, samen met uw (toekomstige) reisgenoten, naar het Zeetours Cruise Event en ervaar het ultieme cruisegevoel, want cruisen is een geweldige vakantie ervaring voor iedereen!

Zeetours adviseert en inspireert u graag op zaterdag 29 september a.s. van 10.00 – 17.00 uur tijdens het jaarlijkse Zeetours Cruise Event in de vertrouwde locatie, het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam, Maaskade 119. In de nabije omgeving van het Hulstkamp Gebouw is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Programma

Verspreid over de gehele dag zullen de aanwezige rederijen presentaties verzorgen. Tijdens deze presentaties wordt u geïnformeerd over de specifieke kenmerken, nieuwe vaarroutes en tips van de betreffende rederij.

De aanwezige rederijen zijn: AIDA, Azamara Club Cruises, Carnival Cruise Line, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Cunard, Disney Cruise Line, Hapag Lloyd, Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Princess Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Royal Caribbean Cruises, Seabourn, SeaDream, Silversea en Star Clippers.

Daarnaast zullen de Zeetours tourleaders u alles vertellen over de cruises die Zeetours organiseert met Nederlands sprekende reisbegeleiding en Zeetours excursies. 

U kunt zich tijdens het event laten adviseren door één van de cruise specialisten en bovendien kunt u profiteren van exclusieve cruiseaanbiedingen die Zeetours ter gelegenheid van het event samenstelt.

Klik hier om aan te melden. De entreeprijs voor dit event bedraagt € 10,- per persoon, inclusief 2 consumpties en hapjes verzorgd door Maison van den Boer.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.