Volg dinsdag live de doop van de Azamara Pursuit in Southampton

Dinsdag vindt in het Engelse Southampton de doop plaats van het nieuwe cruiseschip van de ultraluxe cruisemaatschappij Azamara Club Cruises, de Azamara Pursuit. De eerste doopceremonie in de historie van de rederij wordt live uitgezonden op haar website. De plechtigheid start rond 18:00 uur.

Twee reisjournalisten Ellen Asmodeo-Giglio van het Amerikaanse AFAR Media en Lucy Huxley van Travel Weekly UK zullen fungeren als doopmoeders van de voormalige Adonia, die de afgelopen maanden na haar overdracht van P&O Cruises is gerenoveerd op de scheepswerf Harland & Wolff in Belfast.

Cruisereiziger Miriam zal op de website en alle social media kanalen live (Facebook, Twitter en Instagram) vanuit Southampton live verslag doen van de festiviteiten en alle noviteiten aan boord tijdens een aansluitende korte 3-daagse doopcruise naar Cherbourg (Frankrijk).

Interesse in cruisen met de Azamara Pursuit? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.