MSC Fantasia verblijft in 2019 langer in Napels

Het cruiseschip MSC Fantasia zal volgend jaar tijdens haar cruises in de Middellandse Zee een volledige dag doorbrengen in het Italiaanse Napels. De Mediterraanse cruisemaatschappij heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de toenemende populariteit van Zuid-Italiaanse bestemmingen. Het is de eerste keer dat een schip van MSC Cruises elke week, het gehele seizoen, een volledige dag in Napels verblijft. Het geeft passagiers de tijd om excursies van een gehele dag te ondernemen en de levendige cultuur en schoonheid van de historische regio te ontdekken.

Natuurlijk kan je er zelf op uittrekken, maar MSC Cruises biedt in Napels ook diverse excursies aan zoals de tour ‘Delicious Naples: Coffee, Pastry and Pizza’ waarbij je op Napolitaanse wijze wordt geintroduceerd in de geneugten van de stad. Andere excursies combineren het eiland Capri, Sorrento en Pompeii, een bezoek aan de badplaats Amalfi en het nabijgelegen Ravello, beide staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

De andere steden die op de wekelijkse route van de MSC Fantasia worden aangedaan zijn Livorno (Florence en Pisa), Marseille, Palma de Mallorca en Ibiza.

Wil jij Napels bezoeken met de MSC Fantasia? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​