Fotoreportage: Bezoek Royal Princess aan Rotterdam

Cruisereiziger Marco bracht vanmiddag een bezoek aan het cruiseschip Royal Princess van Princess Cruises in Rotterdam. Het doet haar naam echt eer aan. Het is een prachtig schip met een mooie combi tussen klassiek en modern. Hierbij alvast de eerste beelden.

Cruises op de Royal Princess zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)