Norwegian Cruise Line onthult boegschildering Norwegian Encore

Norwegian Cruise Line heeft de boegschildering gepresenteerd van haar eerstvolgende cruiseschip, Norwegian Encore, dat momenteel wordt gebouwd op de Meyer Werft in Papenburg. Het schip wordt volgend jaar eind oktober opgeleverd. Het ontwerp van de schildering is van de Spaanse kunstenaar Eduardo Arranz-Bravo. De Norwegian Encore is het laatste en vierde schip in de Norwegian Breakaway-Plus klasse.

Het ontwerp stelt een labyrinth van kleuren voor in zijn moderne en abstracte stijl. Arranz is geïnspireerd op zijn leven bij de zee in Barcelona. Het ontwerp is een eerbetoon aan de levendige sfeer aan boord van Norwegian Cruise Line.

Frank Del Rio, CEO van moedermaatschappij Norwegian Cruise Line Holding, heeft een belangrijke rol gespeeld in het uitkiezen van kunstenaar Eduardo Arranz-Bravo. “We staan bekend om onze iconische boegkunstwerken en we vinden dat het levendige ontwerp van Arranz-Bravo een aanvulling is op de kleurrijke bestemmingen in het Caribisch gebied die de Norwegian Encore volgend jaar zal gaan bezoeken.”

 

Cruises op de Norwegian Encore zijn beschikbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)