Cruise Event in Den Haag en Antwerpen

De jaarlijkse Cruise Events in België en Nederland vinden in oktober 2018 weer plaats. In Antwerpen strijkt de beurs voor de vijfde maal neer in de Waagnatie op 6 en 7 oktober 2018. In Nederland is een nieuwe locatie gevonden: de Fokker Terminal in Den Haag. De beurs in Den Haag is op 20 & 21 oktober 2018.

Tijdens de events maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Of jij nu een wereldcruise wilt maken, een riviercruise, een city trip, je vindt alle informatie op het event. Nieuwsgierig of een vakantie op zee iets voor jou is? Kom dan langs bij één van de beurzen.

Cruisereiziger Miriam zal samen met Daphne van Cruisendoejezo.nl een aantal interessante presentaties geven over de meest voorkomende cruisevragen én zij zullen hun persoonlijke cruisetips met je delen. Kom je ook met ons kennis maken? Wij kijken er naar uit!

Entree

Kaartjes aan de deur kosten €10,00/ kaartjes online €7,50. Lees snel verder hoe jij korting krijgt via Cruisereiziger.

Kortingscode

Cruisereiziger mag een aantal kaarten (op=op) weggeven.  De kortingscode zal via de komende nieuwsbrief exclusief gedeeld gaan worden met de nieuwsbrief abonnees.

Wat moet je hiervoor doen? 

Ben je al abonnee van de gratis nieuwsbrief, dan hoef je niets te doen. Jij ontvangt de kortingscode in je nieuwsbrief.

Ben je nog geen lid van de nieuwsbrief? Meld je dan snel aan via deze link: http://eepurl.com/bqmAfL Na aanmelding ontvang je in de eerstvolgende nieuwsbrief de kortingscode.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.