Carnival Vista arriveert in nieuwe Texaanse thuishaven Galveston

Carnival Vista is zondag gearriveerd in haar nieuwe thuishaven Galveston. Het is het grootste cruiseschip ooit dat vanuit Texas haar cruises gaat maken. Het eerste cruiseschip van Carnival Cruise Line in de Vista-klasse vaart de komende periode twee verschillende wekelijkse routes naar de het westelijke gedeelte van de Caribbean waarbij een bezoek wordt gebracht aan de populairste bestemmingen in de regio. De eerste route doet Montego Bay, Grand Cayman en Cozumel aan. De tweede route maakt stops in Mahogany Bay, Belize en Cozumel.

De Carnival Vista sluit zich aan bij de Carnival Freedom en Carnival Valor die het gehele jaar door vertrekken uit Galveston. Deze 3 schepen zullen samen elk jaar meer dan 200 cruises gaan maken met meer dan 600.000 passagiers per jaar.

De aankomst in Galveston werd gevierd met een speciaal evenement waarbij de president van Carnival Cruise Line, Christine Duffy, en de doopmoeder Deshauna Barber, het eerste lid van het Amerikaanse leger dat is verkozen tot Miss USA, aanwezig waren. De burgemeester van Galveston Craig Brown overhandigde Duffy de sleutel van de stad. Hij riep 23 september uit tot ‘Choose Fun Day’ verwijzend naar de reclamecampagne van Carnival. Ter ondersteuning van de lokale gemeenschap doneerde Carnival een donatie van 10.000 dollar zowel aan de dierenbescherming als de voedselbank in Houston.

Cruises met de Carnival Vista vanuit Galveston zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!