Disney Cruise Line maakt cruiseprogramma 2020 bekend

Disney’s Castaway Cay

Disney Cruise Line maakt haar cruiseprogramma van 2020 aanstaande donderdag bekend op een speciaal kanaal op Youtube. De rederij heeft tot nu toe nog niets bekend gemaakt. Hoogstwaarschijnlijk zal het cruiseprogramma van januari tot en met mei 2020 bekend worden. Later volgen dan de zomercruises. In 2020 vaart Disney nog met vier schepen rond. Pas in 2021 wordt een nieuw Disney cruiseschip aan de vloot toegevoegd. Een tweede en derde nieuw schip volgen in 2022 en in 2023. Deze schepen zullen gebouwd worden door de Meyer Werft.

Cruises van Disney Cruise Line zijn verkrijgbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.