Disney Cruise Line maakt cruiseprogramma 2020 bekend

Disney Cruise Line maakt haar cruiseprogramma van 2020 aanstaande donderdag bekend op een speciaal kanaal op Youtube. De rederij heeft tot nu toe nog niets bekend gemaakt. Hoogstwaarschijnlijk zal het cruiseprogramma van januari tot en met mei 2020 bekend worden. Later volgen dan de zomercruises. In 2020 vaart Disney nog met vier schepen rond. Pas in 2021 wordt een nieuw Disney cruiseschip aan de vloot toegevoegd. Een tweede en derde nieuw schip volgen in 2022 en in 2023. Deze schepen zullen gebouwd worden door de Meyer Werft.

Cruises van Disney Cruise Line zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.