Disney Cruise Line maakt cruiseprogramma 2020 bekend

Disney Cruise Line maakt haar cruiseprogramma van 2020 aanstaande donderdag bekend op een speciaal kanaal op Youtube. De rederij heeft tot nu toe nog niets bekend gemaakt. Hoogstwaarschijnlijk zal het cruiseprogramma van januari tot en met mei 2020 bekend worden. Later volgen dan de zomercruises. In 2020 vaart Disney nog met vier schepen rond. Pas in 2021 wordt een nieuw Disney cruiseschip aan de vloot toegevoegd. Een tweede en derde nieuw schip volgen in 2022 en in 2023. Deze schepen zullen gebouwd worden door de Meyer Werft.

Cruises van Disney Cruise Line zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)