MSC Meraviglia sluit zomerseizoen af met maiden call in Sint-Petersburg

Het cruiseschip MSC Meraviglia heeft afgelopen week voor de eerste keer Sint-Petersburg aangedaan. De maiden call van een van de nieuwste next-generation cruiseschepen van MSC Cruises werd gevierd met het uitwisselen van schildjes tussen kapitein Raffele Pontecorvo en de lokale autoriteiten. Het bezoek aan de op een na grootste stad in Rusland was het slotstuk van haar zomerseizoen 2018 in Noord-Europa.

Deze week wordt er koers gezet naar de Middellandse Zee waar het tot medio april volgend jaar 8-daagse cruises zal varen. Daarna staat er voor het 315 meter lange schip weer een zomerseizoen in Noord-Europa op het programma met Kiel en Kopenhagen als vertrekhavens. In 2019 zullen ook de MSC Preziosa, MSC Orchestra en MSC Poesia van MSC Cruises in Noord-Europa actief zijn.

Benieuwd hoe het is om te cruisen met de MSC Meraviglia? Lees dan het uitgebreide verslag van Cruisereiziger Marco van zijn verblijf aan boord.

Cruises op de MSC Meraviglia zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!