Disney Cruise Line vaart in 2020 voor de eerste keer vanuit New Orleans

Foto: David Roark

Disney Cruise Line heeft donderdag haar cruiseprogramma voor begin 2020 bekendgemaakt. Voor de eerste keer in haar historie krijgt de Amerikaanse rederij een thuishaven in Louisiana, namelijk New Orleans. Daarnaast staat er een terugkeer gepland naar de Hawaïaanse eilanden en, voor een korte periode, naar Puerto Rico. De populaire routes naar tropische bestemmingen vanuit Florida en Californië worden voortgezet. De cruises in 2020 zijn vanaf 4 oktober te boeken.

De Disney Wonder vaart in 2020 vanuit New Orleans 6 verschillende cruises naar de Caribbean en de Bahamas. Het gaat om 5-, 7- en 8-daagse reizen naar het westelijke gedeelte van de Caribbean, een 8-daagse cruise naar de Bahamas en een 15-daagse tocht naar het Panamakanaal met vertrek op 7 februari en 6 maart.
Na 5 jaar keert de Disney Wonder begin 2020 weer terug naar Hawaii voor 2 speciale cruises: een 10-daagse reis naar Honolulu vanuit Vancouver op 29 april en een 11-daagse trip terug naar Vancouver op 8 mei.

Aanvullend staan er twee 8-daagse reizen met vertrek op 19 en 26 januari vanuit San Juan, Puerto Rico op het programma, gevolgd door een 6-daagse cruise naar de Bahamas. Op 20 maart vertrekt het schip dan voor 7 cruises naar Baja en de Mexicaanse Riviera vanuit San Diego, Californie, varierend in lengte van 3 tot 8 dagen.

3 cruiseschepen van Disney Cruise Line zullen begin 2020 vanuit Florida cruises gaan maken naar de Bahamas en de Caribbean. Tijdens elke cruise zal het privé-eiland van Disney op de Bahamas, Castaway Cay, worden aangedaan. De Disney Magic vaart vanuit Miami en de Disney Fantasy en Disney Dream vanuit Port Canaveral.

Cruises met de Disney Wonder zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravel
CruisewinkelDreamlinesKrasZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.