Caribbean Princess volledig uitgerust met OceanMedallion

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat haar cruiseschip Caribbean Princess volledig is uitgerust met de OceanMedallion. De draagbare medaille zorgt door de meervoudige mogelijkheden van de chip in de medaille ervoor dat de passagierservaringen naar een nog hoger niveau worden gebracht. Voorafgaand aan de cruise kunnen gasten hun wensen, behoeften en verlangens doorgeven zodat de ervaring aan boord kan worden gepersonaliseerd.

De Ocean Medallion is gefaseerd ingevoerd op de Caribbean Princess. Sinds begin september gebruiken alle 3.100 gasten deze geavanceerde technologie die de interactie tussen gasten en bemanning verbetert, interactief entertainment mogelijk maakt en persoonlijke service biedt.
‘Dit is een belangrijke mijlpaal op weg naar implementatie over de gehele vloot. OceanMedallion verandert een toch al buitengewone ervaring bij Princess Cruises in een nog spectaculairdere vakantie, waardoor cruisen met de Caribbean Princess een ultieme cruisevakantie naar de Caribbean wordt’, aldus president van Princess Cruises Jan Swartz.

De Caribbean Princess beschikt inmiddels ook over het MedallionNet van Carnival Corporation waardoor passagiers een snel, betrouwbaar, onbeperkt en betaalbaar wifi-verbinding hebben met een toegangspunt in elke hut.

Wil jij de OceanMedallion ervaren op de Caribbean Princess? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​