Princess Cruises maakt reizen Australië 2020 bekend

Sun Princess
Sun Princess

Princess Cruises heeft haar vaarprogramma Australië seizoen april-oktober 2020 bekend gemaakt. De cruises, met vertrek vanuit Sydney, Brisbane, Perth en Auckland en Nieuw-Zeeland, variëren in duur van een tweedaagse Australië trip tot een 106 dagen durende wereldreis. De vaartochten worden gemaakt met de 2000 gasten tellende Sun Princess of Sea Princess. Woensdag 10 oktober  2018 a.s start de verkoop.

Voorbeeld bestemmingen zijn:

  • Cruises naar Tokyo vanuit Sydney, Brisbane of Auckland waarbij steden als Hong Kong, Shanghai en Busan in Zuid -Korea worden aangedaan.
  • Een ‘Stille Oceaan’ cruise, rondreis vanuit Brisbane naar exotische eilanden als Tahiti, Bora Bora en Maui.
  • Een ‘noordelijke ontdekkingscruise’, varend van Sydney naar Perth met tussenstops in Brisbane, Cairns en Darwin.

De wereld rondreis vanuit Sydney en Auckland doet 27 landen aan met 41 aanleghavens. Bestemmingen in Azië, Europa, Noord- en Zuid- Amerika en de Noordpoolcirkel zijn in de reis opgenomen met overnachtingen in Dubai, Venetië, New York en Lima. De wereldcruise is ook in deeltrajecten te boeken, variërend van 19 tot 70 dagen. Op het programma staat eveneens een ‘circle Pacific’ cruise. Een rondreis vanuit Sydney of Brisbane met bestemmingen in Azië, Noord-Amerika en de Stille Zuidzee langs de Pacific Rim. In Alaska beleeft u twee ‘gletsjer- kijkervaringen’ en overnacht u in Vancouver en San Francisco.

“Wederom biedt Princess Cruises een fantastisch aanbod in Australië reizen aan”, aldus Tony Roberts, vice-president van Princess Cruises. “Of je nu een ervaren ‘Down Under’ reiziger bent of je er voor de eerste keer onderdompelt, wij hebben een cruise die bij je past”. En vult hij aan: “Van iconische bezienswaardigheden zoals het Sydney Opera House tot prachtige vergezichten als de Great Barrier Reef; wij hebben een cruise en een bestemming voor iedereen”.

Princess Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)