Twee cruisepassagiers overleden en 1 zwaargewonde bij bus excursie in Oman

Boudicca

Fred. Olsen Cruise Lines heeft bevestigd dat twee van haar cruisepassagiers in Salalah (Oman) bij een ongeval zijn omgekomen en een andere passagier ernstig gewond is geraakt. Alle betrokken cruisepassagiers waren op excursie met een bus toen bij het uitstappen de gasten aangereden werden door een auto. Op dit moment is onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren . Er wordt uiteraard onderzoek naar gedaan. De rederij geeft al haar medewerking bij dit onderzoek door de autoriteiten.

Fred. Olsen Cruise Lines heeft laten weten dat zij intens meeleeft met de betrokken families en nabestaanden.  

De passagiers waren mee aan boord van cruiseschip Boudicca op een 15-daagse reis die vertrokken was uit Aqaba, Jordanië, op 20 september 2018.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)