Twee cruisepassagiers overleden en 1 zwaargewonde bij bus excursie in Oman

Boudicca

Fred. Olsen Cruise Lines heeft bevestigd dat twee van haar cruisepassagiers in Salalah (Oman) bij een ongeval zijn omgekomen en een andere passagier ernstig gewond is geraakt. Alle betrokken cruisepassagiers waren op excursie met een bus toen bij het uitstappen de gasten aangereden werden door een auto. Op dit moment is onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren . Er wordt uiteraard onderzoek naar gedaan. De rederij geeft al haar medewerking bij dit onderzoek door de autoriteiten.

Fred. Olsen Cruise Lines heeft laten weten dat zij intens meeleeft met de betrokken families en nabestaanden.  

De passagiers waren mee aan boord van cruiseschip Boudicca op een 15-daagse reis die vertrokken was uit Aqaba, Jordanië, op 20 september 2018.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.