Norwegian Bliss grootste cruiseschip ooit in Vancouver

Zondag ontving Vancouver het grootste cruiseschip ooit in haar haven, de Norwegian Bliss. Het 326 meter lange vlaggenschip van Norwegian Cruise Line arriveerde ’s nachts in de Canadese stad. Doordat het eb was paste het net onder de imposante Lions Gate Bridge. Het schip uit de Breakway Plus klasse, dat in april van dit jaar in de vaart kwam, vertrok maandag met 4.000 nieuwe passagiers voor een 6-daagse cruise naar haar nieuwe thuishaven Los Angeles in Californië.

Vrijdag start haar nieuwe seizoen met een serie van 8- en 9-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera tot begin november. Daarbij worden ook havens zoals Puerto Vallarta, Mazatlan en Cabo San Lucas aangedaan. Aansluitend staat een reis van twee weken vanuit Los Angeles door het Panamakanaal naar Miami gepland met Mexico, Guatemala, Costa Rica en Colombia als stops.

Wil jij met de Norwegian Bliss cruisen vanuit Los Angeles? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelStipZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.