Carnival viert gehele maand oktober Halloween aan boord

De cruiseschepen van Carnival Cruise Line staan deze maand volledig in het teken van Halloween. Gedurende de gehele maand staan er ‘Frightfully Fun’ activiteiten gepland tijdens alle cruises. Daarbij maakt ‘Patch the Pumpkin Pirate’, een 3,5 meter kleurrijke zeevaarder, zijn debuut aan boord. Hij zal alle gasten begroeten als ze inschepen. Hij is ook aanwezig bij ‘Scary Story Time’ voor kinderen, georganiseerd door de cruisedirector van elk Carnival-schip.

Natuurlijk ontbreekt ook het traditionele ‘trick or treat’ voor kinderen niet. Zij kunnen bij gekostumeerde bemanningsleden op verschillende locaties over het gehele schip terecht voor snoep en andere cadeautjes. Het evenement wordt afgesloten met een verkleedwedstrijd waarbij de beste uitgedoste passagiers in de prijzen vallen.

Tot de andere activiteiten die voor alle leeftijden worden georganiseerd behoren Thriller-danslessen, Patch’s dekfeestje, trivia en bingo met Halloween-thema en wedstrijdjes pompoen snijden. Bij het zwembad worden ook enge (en niet zo enge) films vertoond zoals Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, Dracula Untold en It. Passagiers kunnen ook genieten van Halloween-lekkernijen en speciale alcoholische drankjes zoals Witches Brew en de Green Goblin.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!