Cruisereiziger
Themacruise

Norwegian Cruise Line organiseert Jon Bon Jovi themacruises

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat volgend jaar twee cruises volledig in het teken staan van Jon Bon Jovi. De Amerikaanse top-artiest voegt zich bij de passagiers van de ‘Runaway to Paradise’- cruises tijdens elke bestemming. Ze worden getrakteerd op een volledige rockshow van Bon Jovi met de 11-delige Kings of Suburbia-band bij het zwembad, een tweede akoestisch optreden waarbij fans vragen kunnen stellen, meerdere shows van andere artiesten (tot op heden nog niet bekend) en panels met sleutelfiguren uit de legendarische geschiedenis van Bon Jovi. Ondertussen kan je genieten van de nieuwe wijn van Jon en Jesse Bongiovi, Hampton Water rosé en de vele voorzieningen aan boord.

De activiteiten op de cruises gaan verder dan alleen de muziek. Gasten kunnen historische memorabilia bekijken in de Jon Bon Jovi Gallery, shoppen in de pop-up winkel Hart N Dagger en genieten van een maaltijd in The JBJ Soul Kitchen, een maatschappelijk initiatief van de JBJ Soul Foundation. Alle gasten krijgen krijgen een gesigneerde lithografie van het evenement mee naar huis. Fans die een van de eerste 400 hutten boeken krijgen daarnaast een kans om op de foto te gaan met Jon Bon Jovi.

De eerste cruise vindt op 12 tot en met 16 april 2019 plaats op de Norwegian Jade van Miami naar Nassau op de Bahamas. Op 26 tot en met 30 augustus staat de tweede cruise op het programma op de Norwegian Pearl van Barcelona naar Palma, Mallorca.

Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere ‘Runaway to Paradise’-cruises. 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!