Open dagen bij Kras riviercruiseschepen in Arnhem

Kras organiseert twee open dagen in Arnhem op haar riviercruiseschepen. Deze vinden plaats op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 (geannuleerd!) van 10.00 – 16.00 uur aan de Nieuwe Kade in Arnhem. Tijdens deze informatieve dagen staan de Kras cruisespecialisten klaar en kunnen bezoekers alvast inspiratie opdoen voor hun riviercruise. Neem een kijkje op een riviercruiseschip en maak kennis met de scheepsbemanning en de Kras reisleiding. De Rhine Princess en het MS Alemannia liggen aan de kade.

Aanmelden gaat via de site van Kras: klik hier.  

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.