Cruisereiziger
Open dagRiviercruisen

Open dagen bij Kras riviercruiseschepen in Arnhem

Kras organiseert twee open dagen in Arnhem op haar riviercruiseschepen. Deze vinden plaats op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 (geannuleerd!) van 10.00 – 16.00 uur aan de Nieuwe Kade in Arnhem. Tijdens deze informatieve dagen staan de Kras cruisespecialisten klaar en kunnen bezoekers alvast inspiratie opdoen voor hun riviercruise. Neem een kijkje op een riviercruiseschip en maak kennis met de scheepsbemanning en de Kras reisleiding. De Rhine Princess en het MS Alemannia liggen aan de kade.

 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger