AIDAaura vertrokken voor eerste wereldcruise

Afgelopen maandag is de AIDAaura begonnen aan haar eerste wereldcruise. De gelukkige passagiers van het cruiseschip van AIDA Cruises werden bij het vertrek in Hamburg getrakteerd op een vuurwerkshow. Het betekende de start van het eerste gedeelte van deze unieke cruise over de evenaar van Europa naar Zuid-Amerika. De AIDAaura bezoekt in totaal 20 landen en doet daarbij 41 havens aan waaronder bijzondere bestemmingen zoals Namibië, Melbourne, Tasmanië, Fiji, Samoa en Nieuw-Caledonië. Op 2 februari 2019 keert het schip na 117 dagen weer terug in Duitsland.

Later in het jaar, op 28 oktober 2019, staat dan alweer de start van de tweede wereldcruise van de AIDAaura op het programma. Ook deze editie duurt 117 dagen waarbij 41 havens worden aangedaan. Daarbij worden enkele nieuwe bestemmingen voor AIDA bezocht zoals de Cookeilanden, drie nieuwe havens in Nieuw-Zeeland, Esperance in Australië, Maputo in Mozambique en East London in Zuid-Afrika.

Wil jij van de partij zijn bij de volgende wereldcruise van de AIDAaura? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!