Win een MSC Masterchef at Sea Goodiebag

In samenwerking met de populaire tv-show Masterchef organiseert MSC Cruises aan boord van haar cruiseschepen Masterchef at Sea kookwedstrijden, waarbij passagiers het tegen elkaar opnemen. Om dit bijzondere entertainment extra onder de aandacht te brengen hield MSC Cruises Nederland recent een Masterchef@Sea event op de MSC Magnifica in Amsterdam. Zie onderstaande video om een impressie te krijgen van het event.

Cruisereiziger.nl verloot speciaal voor deze gelegenheid een MSC Goodiebag met o.a. een MSC Masterchef at Sea kookboek!

Wat moet je daarvoor doen?

1) Word lid van de nieuwsbrief van Cruisereiziger.nl –> https://bit.ly/2IVVpuP

en

2) Laat ons uiterlijk donderdag 18 oktober weten waarom jij de MSC Goodiebag wil winnen via e-mail: prijsvraag@cruisereiziger.nl.

De winnaar wordt op vrijdag 19 oktober bekendgemaakt. 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.