Cruise Event in Den Haag: Stel je vraag aan Cruisereiziger

Volgend weekend vindt op 20 & 21 oktober 2018 het jaarlijkse Cruise Event plaats, ditmaal in de Fokker Terminal in Den Haag. In de Fokker Terminal maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Of jij nu een wereldcruise wilt maken, een riviercruise, een city trip, je vindt alle informatie op het event. Nieuwsgierig of een vakantie op zee iets voor jou is? Kom dan langs.

Cruisereiziger Miriam zal samen met Daphne van Cruisendoejezo.nl een aantal interessante presentaties geven over de meest voorkomende cruisevragen én zij zullen hun persoonlijke cruisetips met je delen. Kom je ook met ons kennis maken? Wij kijken er naar uit!

Programma van Miriam en Daphne:

10:30  – Eten en drinken
10:45  – Stel jouw cruisevraag aan Miriam en Daphne
11:30  – Entertainment
11:45  – Inschepen en ontschepen
12:00 – Stel jouw cruisevraag aan Miriam en Daphne
13:30 – Hutten
13:45 – Excursies en uitstapjes
14:00 – Stel jouw cruisevraag aan Miriam en Daphne
14:15 – Eten en drinken
14:30 – Entertainment
14:45 – Stel jouw cruisevraag aan Miriam en Daphne
15:00 – Inschepen en ontschepen
15:15 – Hutten
15:30 – Excursies en uitstapjes
15:45 – Stel jouw cruisevraag aan Miriam en Daphne

Kortingscode

Kaartjes aan de deur kosten €10,00/ kaartjes online €7,50. Cruisereiziger mag een aantal kaarten (op=op) weggeven.  De kortingscode is REIZIGER18  

Ga naar https://www.cruise-event.nl/tickets/ kies de tickets naar wens. Klik op “In winkelmandje” en ga naar afrekenen. Daar kan je de kortingscode ingeven, waardoor het ticket gratis wordt. Na invoeren van je gegevens ontvang je in je mail je toegangsticket.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.