Oceania Cruises onthult cruiseprogramma Europa en Amerika voor 2020

De premium cruisemaatschappij Oceania Cruises heeft haar nieuwe cruiseprogramma voor Europa en Amerika voor 2020 onthuld. De zes cruiseschepen zullen meer dan 400 havens aandoen o.a. in de Middellandse Zee, de Baltische Staten, de Britse eilanden, Noorwegen, Alaska, IJsland, Groenland en de Canadese Maritimes. Zoals gebruikelijk bij Oceania Cruises staan er lange verblijven gepland in de havens, zodat passagiers voldoende tijd hebben om de bestemmingen te verkennen. Een voorbeeld hiervan is de 50 overnachtingen waaronder de Nautica op 23/24 september 2020 in Amsterdam.

Tot de Europese hoogtepunten uit het programma behoren o.a. de terugkeer naar Turkije met stops in Istanbul, Efeze en Antalya en 3 reizen naar Israel waarbij de Sirena, Riviera en Nautica Jerusalem, Haifa en Ashdod aandoen. In het oog springen ook de 7 wijncruises in West-Europa met overnachting in Bordeaux.

Ook in Amerika staan bijzondere cruises gepland. De Regatta vaart meer en langere cruises in Alaska met 3 10-daage, 3-11-daagse, 2 12-daagse en 2 14-daagse reizen in aanvulling op de 4 7-daagse routes. Tijdens 6 cruises wordt er gevaren tussen Seward en Vancouver. De Insignia maakt twee nieuwe reizen met o.a. IJsland als bestemming, New York naar Reykjavik en Reykjavik naar Londen. Deze staan gepland naast 7-daagse Bermuda cruises vanuit Manhatten en 4 typische herfstcruises.

Het wordt het eerste volledige seizoen dat wordt aangeboden door een vloot dat volledig is getransformeerd via het OceaniaNEXT-initiatief. De Regatta, Insignia, Nautica en Sirena zijn dan gerenoveerd voor een totaalbedrag van 100 miljoen dollar. Verder zijn op de Marina en Riviera tegen die tijd diverse vernieuwingen doorgevoerd waaronder het recent onthulde nieuwe design van de Owner’s Suites.

De nieuwe cruises voor 2020 zijn vandaag in de verkoop gegaan. Ze zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!