Carnival Victory wordt omgebouwd tot Carnival Radiance

Carnival Cruise Line heeft laten weten dat het cruiseschip Carnival Victory volledig wordt gerenoveerd in 2020. Tevens krijgt het schip uit de Destiny-klasse een nieuwe naam, Carnival Radiance. De 200 miljoen dollar kostende upgrade maakt deel uit van de laatste fase van het uitgebreide renovatieprogramma van de Amerikaanse cruiserederij. Sinds 2011 zijn er meer dan 20 cruiseschepen onder handen genomen. De Carnival Victory, die in 2000 is gebouwd, ondergaat in het Spaanse Cadiz van 18 maart 2020 tot 26 april 2020 een 38-daagse droogdok. Daarbij worden diverse populaire Carnival restaurants, bars en entertainment geïntroduceerd.

De Carnival Victory (102.000 brutoton) is het derde schip uit de Destiny-klasse die een make-over en een nieuwe naam krijgt. Eerder kondigde Carnival in de nieuwe Sunshine-klasse de renovatie van de Carnival Triumph in de Carnival Sunrise tijdens een geplande droogdok in 2019 aan en de ombouw van de Carnival Destiny in de Carnival Sunshine in 2013.

Cruises met de Carnival Victory zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!