Paul Nuyens weg bij Carnival Cruise Line

Paul Nuyens

Paul Nuyens heeft bekendgemaakt dat hij is vertrokken bij Carnival Cruise Line. De afgelopen 3 jaar was hij werkzaam als Business Development Manager voor de Amerikaanse cruisemaatschappij. Hij werd aangetrokken als zelfstandige contractor om de komst van nieuwe Carnival-schepen naar de Middellandse Zee voor te bereiden en te ondersteunen.

‘Ondanks mooie resultaten in Duitsland, Italië, Israël, Rusland en Japan en nieuwe samenwerkingsakkoorden in Benelux ziet het er momenteel naar uit dat Carnival Cruise Line in de zeer nabije toekomst geen schepen meer in de Europese wateren plant’, aldus Nuyens. 

Meer dan een jaar geleden werden de internationale markten onder de vleugels van het kantoor in Londen gebracht. Daar werd nu beslist om de regio van Paul Nuyens te verdelen onder het team in de UK.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!