Carnival Cruise Line verhoogt fooien per 1 december 2018

Carnival Cruise Line is de volgende cruisemaatschappij die heeft besloten om haar dagelijkse fooien per persoon per dag te verhogen. De nieuwe tarieven zijn effectief voor cruises met vertrek op of na 1 december 2018. Cruisepassagiers in een binnenhut, buitenhut of balkonhut betalen voortaan $13,99 per persoon per dag. Dat was $12,95. Gasten die in suites verblijven krijgen 15,99 euro per persoon per dag doorberekend (voorheen $13,95).

De verhoging van de fooien is niet van toepassing als je voor 1 december 2018 de fooien vooraf online of via een reisagent hebt betaald. Het huidige tarief is dan nog van toepassing. De laatste verhoging van de fooien heeft bij Carnival Cruise Line plaatsgevonden in september 2016.

Wil je meer weten over het aanpassen van de fooien of hoeveel fooien andere cruisemaatschappijen berekenen? Lees dan onze blog over Tips & Fooien.

Carnival Cruise Line is boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.