Kleine brand op AIDAnova in Eemshaven

Vannacht rond half drie is op de AIDAnova een kleine brand ontstaan in een hut. Het cruiseschip ligt aan de kade in Eemshaven. De brandweer rukte groot uit om de brand te blussen. Ook werd een ambulance opgeroepen. De brand was snel onder controle.

Aan het gloednieuwe schip wordt momenteel de laatste hand gelegd. De AIDAnova (183.900 ton) kwam in de tweede week van oktober aan in Eemshaven na een Eemstocht van scheepswerf Meyer in Papenburg. Het eerste LNG cruiseschip verblijft waarschijnlijk tot half november in Eemshaven waar het schip een aantal verplichte technische en nautische testen moet ondergaan en de laatste inrichting.  

Meer weten over de AIDAnova? Klik hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)