Anthem of the Seas gaat in 2020 vanuit Southampton varen

Royal Caribbean International heeft bij monde van de Managing Director UK & Ireland Ben Bouldin bekendgemaakt dat het cruiseschip Anthem of the Seas in 2020 vanuit Southampton gaat varen. Het tweede schip uit de Quantum-klasse wordt daarvoor gerepositioneerd vanuit haar huidige thuisbasis Bayonne, New York, waarvandaan het al sinds november 2015 cruises maakt. De start van de verkoop van de eerste cruises vanuit de Engelse havenstad gaat naar verluidt op 20 november van start.

Het is niet de eerste keer dat de Anthem of the Seas vanuit Southampton actief zal zijn. Het schip werd er gedoopt en bracht er haar eerste inaugurele seizoen door. Het is nog niet bekend welk schip de vervanger wordt van de Anthem of the Seas in New York.

Cruises met de Anthem of the Seas zijn o.a. boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.