MSC Cruises introduceert Masterchef Juniors aan boord van haar schepen

MSC Cruises heeft donderdag de lancering aangekondigd van MasterChef Juniors at Sea, een gloednieuwe en exclusieve kookwedstrijd voor kinderen. Na de introductie van het MasterChef at Sea-programma voor volwassenen vorig jaar, is deze laatste aankondiging een uitbreiding van de samenwerking van het bedrijf met MasterChef-producenten, Endemol Shine Group. MasterChef Juniors at Sea is momenteel beschikbaar op MSC Seaview en zal vanaf maart 2019 op de rest van de vloot worden uitgerold.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “Als een familiebedrijf heeft MSC Cruises de behoeften van gezinnen en kinderen altijd centraal gesteld in de cruise-ervaring en deze nieuwste aankondiging toont onze voortdurende toewijding om een ​​breed en divers gezin te bieden entertainment aan. We zijn bijzonder trots om onze samenwerking met MasterChef uit te breiden met de jongere leden van het gezin. We bieden al een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen van alle leeftijden, en we hebben onvermoeibaar gewerkt met de producenten van MasterChef om een ​​meeslepende ervaring te creëren die leuk en interactief is. “

Het programma is toegankelijk voor kinderen van 5 tot 12 jaar en brengt de immens populaire en wereldwijd erkende MasterChef-show aan boord tot leven in de vorm van een kookwedstrijd in twee fasen. Gegarandeerd om het hele gezin te vermaken, zal de activiteit ook helpen een nieuwe generatie kinderen te inspireren om interesse te hebben in koken en gezond eten te stimuleren. De recepten bevatten verse en gezonde ingrediënten en stellen de kinderen in staat kook -en bereidingstechnieken te oefenen, zoals raspen en snijden  om creativiteit in de keuken te cultiveren. De recepten voor MasterChef Juniors zijn bedacht door Rukmini Iyer, een MasterChef-deelnemer uit 2013 en auteur van twee bestverkochte kookboeken waaronder “The Green Roasting Tin: Vegan and Vegetarian”.

Jane Smith, Group Director, Brand Licensing and Gaming bij Endemol Shine Group zei: “Volgend op het succes van MasterChef at Sea, zijn we verheugd om onze relatie met MSC Cruises verder uit te breiden. Het merk MasterChef leent zich perfect voor activiteiten aan boord en het MasterChef Juniors at Sea-programma speelt echt in op de vraag van fans van alle leeftijden. “

Vanaf zomer 2019 kunnen kinderen op de hele MSC Cruises-vloot deelnemen aan deze twee fasen van MasterChef Juniors at Sea:

  1. Een unieke interactieve kook Masterclass met een Executive Chef van MSC Cruises, waarbij de chef-kok met kinderen een culinair meesterwerk creëert en enkele van zijn / haar beste tips voor het maken van gezonde en smakelijke gerechten deelt. Vervolgens worden de deelnemers uitgenodigd voor een tweede ronde, een spannende liveshow in het theater van het schip.
  2. 20 kinderen worden willekeurig uit het theaterpubliek geselecteerd om op het podium  deel te nemen aan een ‘mystery box challenge’. Elke deelnemer krijgt een doos vol met mysterieuze ingrediënten en wordt gevraagd om een ​​speciaal recept te maken. Met de hulp van de chef-kok kunnen ze hun culinaire flair, creativiteit en unieke persoonlijkheid laten zien door een ​​gerecht te voltooien voor een panel van jury’s. Familieleden kunnen trots vanuit het publiek toekijken terwijl hun kleintjes in de schijnwerpers staat en een prijs te ontvangen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!