Cruisereiziger
Bouw

AIDA Cruises annuleert vijf korte cruises AIDAnova

AIDA Cruises moet noodgedwongen vijf voor-premiere cruises annuleren. De Meyer Werft heeft de rederij laten weten dat de datum van overhandiging van de AIDAnova uitgesteld wordt. De exacte reden is niet bekend gemaakt. 

De AIDAnova zou vanaf 15 november tot 2 december 2018 vijfmaal een korte cruise maken.

Het gaat om volgende cruises:

  • 15 – 19 november 2018: Bremerhaven-Oslo-Hamburg
  • 19 – 23 november 2018: Hamburg-Rotterdam-Hamburg
  • 23 – 27 november Hamburg-Oslo-Hamburg
  • 27 november – 1 december 2018: Hamburg-Rotterdam-Hamburg
  • 27 november – 2 december 2018: Hamburg-Rotterdam-Hamburg

Alle reizigers krijgen hun geld terug. Ook de gemaakte kosten van heen- en terugreis worden vergoed. Op een volgende cruise ontvangen zij bovendien 50% korting op de cruiseprijs.

De geplande maidenvoyage zal vooralsnog plaatsvinden op 2 december 2018 vanaf Hamburg naar de Canarische Eilanden. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “AIDA Cruises annuleert vijf korte cruises AIDAnova

  • Hoi, de reden is wel bekend. Brand schade aan voord in 1 vaan de hutten, personeel slaapt nu in omgeving in hotels van Meyer Werft en de proefvaart die gepland stond van 6 dagen aan komende week is geannuleerd door de brand, daardoor kan het schip niet op tijd afgeleverd worden.

Reacties zijn gesloten.