Cruisereiziger
ContractExpeditiecruisenNieuwe cruiseschepen

Hurtigruten bestelt derde nieuwe hybride expeditieschip

De Noorse cruisemaatschappij Hurtigruten heeft donderdag laten weten dat het een derde hybride expeditieschip heeft besteld. Het schip zal hetzelfde design, constructie en geavanceerde technologie hebben als de twee ‘next-generation’ nieuwbouwschepen, MS Roald Amundsen en MS Fridtjof Nansen, die momenteel worden gebouwd op de Kleven scheepswerf.

Het 530-passagiers tellende schip wordt speciaal gebouwd voor de meest extreme omstandigheden ter wereld o.a. met een verstevigde scheepsromp. Eén van de milieuvriendelijke innovaties van het nieuwe schip zijn de grotere batterijpakketten om expeditiecruises nog duurzamer te maken. Het derde schip zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 worden opgeleverd.

Bekijk alle Hurtigruten cruises bij:

Waterproof Cruises & Expeditions ANWB Corendon

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger