Princess Cruises met record aantal schepen in Europa in 2020

Princess Cruises zal in 2020 met maar liefst 5 cruiseschepen in Europa actief zijn, het grootste aantal in de historie van de Amerikaanse cruisemaatschappij. De totale capaciteit stijgt met 15% ten opzichte van 2019. 3 van de 5 schepen krijgen het gehele seizoen Southampton als thuishaven, namelijk Island Princess, Crown Princess en Regal Princess. Ze zullen diverse routes gaan varen naar de Noorse fjorden, Oostzee, Noord-Europa, Britse Eilanden en Middellandse Zee. De Island Princess zal daarbij o.a. Amsterdam een keer aandoen en de Crown Princess Rotterdam.

Southampton wordt ook de locatie van de doop van haar nieuwste schip Enchanted Princess eind juni 2020. Daarna vertrekt het voor haar inaugurele zomerseizoen naar de Middellandse Zee. Het vijfde Princess-schip in Europa wordt de Sky Princess, die volgend jaar het levenslicht ziet. Het nieuwe schip zal uit het Deense Kopenhagen gaan varen naar bestemmingen in Scandinavië en Rusland. De algemene verkoop voor de Europa-cruises start op donderdag 8 november.

Princess-cruises o.a. van de Crown Princess zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.