Redesign Crystal Serenity in volle gang

Crystal Serenity ondergaat momenteel een ‘redesign’ (renovatie) bij Lloyd Werft in het Duitse Bremerhaven. Het vijfsterren cruiseschip is vanaf 14 oktober in droogdok. Tot 9 november verblijft het schip in Bremerhaven voor diverse aanpassingen die nog nooit zoveel impact hadden.  Er komen meer luxe (grotere) accommodaties en daardoor zijn er straks iets minder gasten op het schip. Het aantal personeelsleden blijft gelijk, wat wil zeggen dat het serviceniveau nog luxer gaat worden.

Maar liefst 56 balkonhutten zullen worden getransformeerd tot Seabreeze Penthouses en Penthouse Suites, waarvan hieronder een aantal impressies.

Daarnaast worden vele openbare ruimten, waaronder het Palm Court onherkenbaar gerenoveerd. Ook de restaurants worden onder handen genomen zodat nieuwe diner-ervaringen aangeboden kunnen worden.

Crystal Serenity Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)