Technische problemen voor Navigator of the Seas

Royal Caribbean’s Navigator of the Seas (ca 3100 passagiers) heeft in de nacht van zaterdag op zondag onverwachte technische problemen gekregen waarbij het schip gerepareerd moest worden. Volgens diverse media is één van de stabilisatoren afgebroken, die vervolgens een beschadiging in de romp heeft veroorzaakt. Er werd een tijdelijke reparatie uitgevoerd en het schip werd omgeleid naar het Spaanse Vigo (ten Noorden van Portugal) op zondag. Het schip is nog volledig operationeel en gasten merken niets van de ontbrekende stabilisator.

Inmiddels is de Navigator of the Seas op maandagmiddag weer vertrokken uit Vigo naar Gran Canaria en Tenerife. Volgens de reguliere cruiseplanning komt het schip in Southampton aan op maandag 5 november. 

Het schip vertrok op 26 oktober vanuit Southampton voor een 11 daagse cruise naar de Canarische Eilanden. Vigo zou oorspronkelijk de laatste haven zijn voordat het schip terug zou gaan naar Southampton.  

Gasten hebben een compensatie gekregen in de vorm van boordtegoed; 25% van de cruiseprijs. Ook ontvangen ze op een volgende cruise 25% korting. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.