Technische problemen voor Navigator of the Seas

Royal Caribbean’s Navigator of the Seas (ca 3100 passagiers) heeft in de nacht van zaterdag op zondag onverwachte technische problemen gekregen waarbij het schip gerepareerd moest worden. Volgens diverse media is één van de stabilisatoren afgebroken, die vervolgens een beschadiging in de romp heeft veroorzaakt. Er werd een tijdelijke reparatie uitgevoerd en het schip werd omgeleid naar het Spaanse Vigo (ten Noorden van Portugal) op zondag. Het schip is nog volledig operationeel en gasten merken niets van de ontbrekende stabilisator.

Inmiddels is de Navigator of the Seas op maandagmiddag weer vertrokken uit Vigo naar Gran Canaria en Tenerife. Volgens de reguliere cruiseplanning komt het schip in Southampton aan op maandag 5 november. 

Het schip vertrok op 26 oktober vanuit Southampton voor een 11 daagse cruise naar de Canarische Eilanden. Vigo zou oorspronkelijk de laatste haven zijn voordat het schip terug zou gaan naar Southampton.  

Gasten hebben een compensatie gekregen in de vorm van boordtegoed; 25% van de cruiseprijs. Ook ontvangen ze op een volgende cruise 25% korting. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)