Video: Celebrity Constellation raakt los in noodweer

Maandagmiddag brak de Celebrity Constellation los van haar trossen bij noodweer in La Spezia, Italië. Het kwam daarbij gevaarlijk dicht in de buurt bij een ander aangemeerd cruiseschip, de Costa Magica. Het is momenteel onduidelijk of beide schepen elkaar daadwerkelijk hebben geraakt.  Het incident werd vastgelegd in onderstaande video. Sleepboten hielpen de Constellation uiteindelijk weer op de juiste positie te komen aan de kade. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)