Princess Cruises opent nieuw restaurant in Denali Princess Wilderness Lodge

Fannie Q’’s Saloon

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat in mei 2019 haar Denali Princess Wilderness Lodge in Alaska een nieuw restaurant en bar krijgt met de naam Fannie Q’s Saloon. Het is vernoemd naar een beroemde vrouwelijke pionier uit Alaska, Fannie ‘Q’ Quigley. Er zullen lokale gerechten en drankjes worden geserveerd tijdens ontbijt, lunch en diner in een ambiance van een moderne saloon. ‘s Avonds kunnen gasten genieten van live entertainment. Er is in totaal plek voor 180 personen die zowel binnen- als buiten kunnen zitten. De eetgelegenheid bij de lodge ligt in het hart van Princess Village.

Naast Fannie Q’s Saloon is ook de Fireside Patio nieuw. Het is verzamelplek voor gasten die overnachten in de Lodge. Bij 3 vuurkorven kunnen verhalen worden uitgewisseld onder het genot van een drankje en het roosteren van marshmallows. Tevens zullen er lichte versnaperingen te koop zijn. Aanvullend wordt de huidige Grizzly Bar & Grill gerenoveerd en gaat het verder onder de naam Grizzly Burger waar o.a. de ‘Ernesto’ burger verkrijgbaar is. Deze op zee populaire ribeye burger is exclusief voor Princess Cruises gemaakt door de burger-expert chef-kok Ernesto Uchimura.

De Denali Princess Wilderness Lodge heeft 663 kamers en ligt vlak bij de ingang van het Denali National Park. Het biedt een weids uitzicht op de Nenana rivier en het park. De accommodaties zijn beschikbaar voor cruisetour-gasten van Princess Cruises die het binnenland van Alaska verkennen voor of na hun cruise. In 2019 zullen er 7 cruiseschepen va Princess Cruises in Alaska varen, waaronder het grootste Princess-schip ooit in deze regio, de Royal Princess.

Met de Royal Princess varen in Alaska? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!