Scarlet Lady zal tijdens Caribbean-cruises Cuba aandoen

Sir Richard Branson, de oprichter van de Virgin Group, heeft woensdag de eerste bestemming bekendgemaakt van haar eerste cruiseschip Scarlet Lady dat in 2020 haar debuut maakt. Cuba wordt een van de stops tijdens de cruises naar de Caribbean die vanuit haar thuishaven Miami zullen plaatsvinden. Het schip zal een overnachting maken in de hoofdstad Havana. Volgens de Amerikaanse rederij is het besluit om het Zuid-Amerikaanse land aan te doen genomen op basis van onderzoek onder consumenten en reisagenten in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Volgend jaar zal er meer informatie bekend worden gemaakt over de excursies die in het land zullen worden aangeboden en de exacte aankomstdata. In 2019 start ook de verkoop van de inaugurele cruises van het schip dat alleen toegankelijk zal zijn voor volwassenen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!