Navigator of the Seas krijgt de langste glijbaan op zee

Royal Caribbean International heeft in het kader van haar Royal Amplified moderniseringsprogramma een uitgebreide renovatie aangekondigd van het cruiseschip Navigator of the Seas. Het vierde cruiseschip in de Voyager-klasse zal voor een bedrag van 115 miljoen dollar worden verbouwd. Daarbij zullen zowel enkele nieuwigheden als diverse favoriete Royal Caribbean voorzieningen worden geïntroduceerd zoals het zwembaddek in Caribische stijl, twee nieuwe glijbanen, de eerste ‘blow-dry’ bar op zee, bijzondere diner- en entertainmentervaringen en activiteiten voor de gehele familie.

De upgrade zal begin 2019 worden uitgevoerd. Op 26 februari 2019 komt de Navigator of the Seas terug in de vaart met 6- tot 10 daagse cruises vanuit Miami naar de Caribbean. Begin mei 2019 gaat het diverse 4- tot 5-daagse routes varen naar de Bahamas, waarbij ook het opgefriste privé-eiland, Perfect Day at CocoCay, wordt aangedaan.

Het bovenste dek van de Navigator of the Seas zal tijdens haar droogdok een volledige transformatie ondergaan met de toevoeging van het Perfect Storm waterpark. De invulling zal anders zijn dan alle andere schepen in de vloot met twee compleet nieuwe glijbanen. The Blaster wordt de langste glijbaan op zee en tevens Royal Caribbean’s eerste watercoaster. Op een tweepersoons raft leg je een parcours af van 243 meter waaronder een gedeelte over de zijkant van het schip. De tweede glijbaan, Riptide, wordt de eerste die je neemt op een matje met je hoofd naar voren. Tot slot krijgt het zwembaddek een Caribische uitstraling. Het zwembad zelf wordt vergroot en er komt een waterelement voor peuters.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met de introductie van diverse restaurants en bars. Op de Royal Promenade komt de Bamboo Room, een lounge met Polynisisch theam waar een selectie van cocktails wordt geserveerd en To Dry For, een beautysalon waar ook wijn en champagne verkrijgbaar is. In de buurt komt de Playmakers Spors Bar & Arcade voor live sport op 50 grote schermen, klassieke barmaaltijden en bier. Ook nieuw is Jamie’s Italian restaurant, Hooked Seafood en Starbucks. Daarnaast krijgt het populaire Chops Grille een uitgebreide make-over. Nieuw zijn tevens de bar The Lime and Cocunut en de Mexicaanse eetgelegenheid El Loco Fresh nabij het zwembad en Johnny Rockets Express hun opwachting.

Andere aanvullingen zijn het ‘glow-in-the-dark’ lasergamen met Battle for Planet Z in Studio B en de Royal Escape Room: The Observatorium. Tot slot worden ook de kinderclubs onder handen genomen. Het kinderprogramma Adventure Ocean krijgt een nieuw ontworpen open speelruimte waarbij in elke hoek activiteiten worden georganiseerd gebaseerd op interesses. De Living Room voor tieners krijgt een nieuw design met o.a. een ‘geheime’ ingang en een buitenterras.

De langste glijbaan op zee uitproberen? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!