Captain Marvel maakt haar debuut op de Disney Magic

De populaire Marvel superheldin ‘Captain Marvel’ gaat haar opwachting maken tijdens de Disney Cruise Line’s Marvel Day at Sea in 2019. De personage uit de Marvel-stripboeken, die volgend jaar ook de hoofdrol zal spelen in een film, zal voor de eerste keer onderdeel uitmaken van de activiteiten. Passagiers kunnen tijdens geselecteerde cruises van Disney Magic ‘Captain Marvel’ ontmoeten tijdens de festiviteiten die een gehele dag worden georganiseerd aan boord. Het gaat om vertrekken vanuit Miami tussen 6 januari en 8 maart. ‘Captain Marvel’ zal worden bijgestaan door andere superhelden zoals Iron Man, Captain America, Black Widow, Thor, Loki, Spider-Man, Black Panther en Doctor Strange.

Naast de meet & greets met de personages bestaan de Marvel Day at Sea activiteiten ook uit een spectaculaire show op het dek, thematische kinderactiviteiten, speciale merchandise en een bijzonder aanbod van eten en drinken.

Wil jij als een van de eersten Captain Marvel ontmoeten? Vraag dan een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!