Princess Cruises maakt meer details bekend over Enchanted Princess

Princess Cruises heeft meer details bekendgemaakt over de innovatieve voorzieningen aan boord van haar volgende nieuwe cruiseschip Enchanted Princess. Het schip zal in juni 2020 in de vaart komen. Eerder was al bekendgemaakt dat de doop zal plaatsvinden in het Engelse Southampton, waarna het haar inaugurele seizoen zal doorbrengen in de Middellandse Zee. Donderdag start de verkoop voor de eerste cruises van de Enchanted Princess.

Net als haar zusterschip Sky Princess zal de de Enchanted Princess beschikken over de nieuwe Sky Suites, centraal gelegen op het bovenste dek van het schip met de grootste balkons (65 vierkante meters) ooit bij Princess Cruises. Het biedt een perfect uitzicht op het Movie Under the Stars scherm en een ultieme ruimte voor entertainment. De twee suites bieden ook een 270 graden panorama en slaapcapaciteit voor 5 gasten, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen.

De Enchanted Princess (143.700 brutoton) krijgt de beste nieuwe voorzieningen van de Sky Princess waaronder een Wakeview-zwembad op het achterdek en een ontspannen Sanctuary-gedeelte met een nieuw eigentijds ontwerp met meer prive-cabana’s dan ooit. Daarnaast zal het populaire andere features van haar 3 andere zusterschepen – Royal Princess, Regal Princess en Majestic Princess – bevatten zoals een Piazza Italiaanse stijl, Seawalk en shows a la Broadway in het Princess Theater.

Op de Enchanted Princess wordt de bekende Salty Dog Gastropub in een nieuw jasje gestoken. De rustieke pub wordt een nieuwe locatie waar passagiers sportevenementen kunnen kijken en met vrienden kunnen afspreken voor een drankje, kleine hapjes en de beroemde Ernesto Burger. Ook het Italiaanse specialiteitenrestaurant Sabatini’s Italian Trattoria wordt getranformeerd tot een moderne eetgelegenheid met klassieke Italiaanse accenten waar vers bereide pasta-gerechten worden geserveerd.

Tot slot ontvangt The Princess Live! and Café een nieuwe art deco-achtige inrichting. Gasten kunnen er genieten van hun favoriete drankjes en kleine hapjes terwijl ze naar live-optredens kijken of medepassagiers ontmoeten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!