Video: Grootste cruiseschip ter wereld arriveert in nieuwe thuishaven Miami

Het grootste cruiseschip ter wereld, Symphony of the Seas, is vrijdag voor de eerste keer gearriveerd in haar nieuwe thuishaven Miami. De nieuwe state-of-the-art Terminal A was het eindpunt van een 13-daagse transatlantische cruise vanuit Barcelona met alleen Malaga (Spanje) en Port Canaveral, Florida als tussenstops. Het vierde cruiseschip in de Oasis-klasse van Royal Caribbean International gaat in haar inaugurele winterseizoen 8-daagse cruises varen naar het westelijke- en oostelijke gedeelte van de Caribbean. Daarbij zal o.a. het prive-eiland Perfect Day at CocoCay, dat volgend jaar mei wordt geopend, op de Bahamas worden aangedaan.

Wil jij cruisen met het grootste cruiseschip ter wereld in de Caribbean? Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​