Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenThuishaven

Grootste cruiseschip ter wereld arriveert in nieuwe thuishaven Miami

Het grootste cruiseschip ter wereld, Symphony of the Seas, is vrijdag voor de eerste keer gearriveerd in haar nieuwe thuishaven Miami. De nieuwe state-of-the-art Terminal A was het eindpunt van een 13-daagse transatlantische cruise vanuit Barcelona met alleen Malaga (Spanje) en Port Canaveral, Florida als tussenstops. Het vierde cruiseschip in de Oasis-klasse van Royal Caribbean International gaat in haar inaugurele winterseizoen 8-daagse cruises varen naar het westelijke- en oostelijke gedeelte van de Caribbean. Daarbij zal o.a. het prive-eiland Perfect Day at CocoCay, dat volgend jaar mei wordt geopend, op de Bahamas worden aangedaan.

Wil jij cruisen met het grootste cruiseschip ter wereld in de Caribbean? Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger